• In tegenstelling tot de algemene uitzendbureaus en traditionele recruiters is Generate exclusief gefocust op B2B verkopen. Wij beschikken over diepe kennis wat betreft personeelsbestand expertise. Bovendien gebruiken we een strikte methodologie, en bieden wij een unieke loonstructuur en industrie leidende garantie.

 • Hoe Wij Recruteren

  Generate's wetenschappelijke 5-stappen verkoop recruitering methodologie

  1

  Bepaal de Zakelijke Doelen

  Ons proces start bij het begrijpen van uw zakelijke en China gebaseerde strategieën, uw verkoopmodel en bedrijfscultuur. Zo kunnen wij u een wervingsstrategie garanderen die in lijn staat met uw bedrijfsdoelen.

  2

  Profileer de Ideale Kandidaten

  Wij profileren uw ideale kandidaten met een grondige bepaling van hun vaardigheden, ervaring, en DNA die voldoen aan uw verwachtingen van de rol.

  3

  Doelgerichte

  Recruiteren

  Onze doelgerichte zoekmethodologie vindt verborgen talenten die belovende cijfers hebben neergelegd de afgelopen 5 jaar, en hun team leiden tot het behalen van goede cijfers.

  4

  Kwalificerende Interviews

  2-op-1 interviews worden afgelegd door een Europees en een Chinese interviewer. Wij analyseren streng vanuit verschillende invalshoeken en stellen u de beste 3-4 kandidaten voor zodat u verder kunt met uw beslissend interview en eindbeslissing.

  5

  Wetenschappelijk beoordelen

  Elke kandidaat wordt streng getest met het gebruik van unieke geadvanceerde technieken zoals het verifiëren van hun arbeids en ervaringsverleden, interviews om het gedrag te analyseren en psychometrisch profileren en benchmarking.

 • Onze diensten stoppen niet na aanwerving

  Compensatie Planing

  Quota Vastzetten

  30-60-90 Dagen Planing

  Kantoorruimte

  Verkoop

  Management

  Verkoop Ondersteuning

 • Contacteer ons om te spreken met een van onze vertegenwoordiges

All Posts
×